PDFImprimareEmail

Ne prezentăm

Obiectivul nostru este ca îndeplinind întru-totul dorinţele clienţilor noştri să oferim servicii de calitate ireproşabilă, de încredere, şi la preţuri accesibile.

Recompensăm încrederea clienţilor noştri cu lucrări profesionale, de precizie şi executate cu conştiinciozitate.
Se înţelege de la sine că reţelele electrice sunt construite conform standardelor în materie, precum şi cu respectarea prevederilor de protecţie împotriva electrocutării prin atingere şi contra incendiilor.

Lucrăm cu maşini şi unelte moderne, folosim materiale electrice de cea mai bună calitate.
Executăm lucrările de instalare ţinând cont de exigenţele individuale, acordând atenţie finalităţii instalaţiei şi aspectului ei estetic.

Folosindu-ne de experienţa noastră practică, îi sprijinim pe clienţii noştri cu sfaturi, idei şi propuneri, răspunzând cu  promptitudine şi amabilitate la întrebările ivite.
Lucrătorii noştri au acumulat pe parcurs experienţa şi practica necesară pentru efectuarea unor lucrări de  bună calitate, fapt confirmat de reacţiile favorabile ale clienţilor noştri.

Pentru lucrările de construire de reţele efectuate de noi asigurăm o garanţie de 10 ani. Toate acestea la preţuri corecte şi accesibile. Referitor la execuţie şi recondiţionare trimitem anticipat o ofertă de preţuri.

 

Istoricul firmei noastre:

Suntem prezenţi pe piaţă din anul 1992, ca firmă lucrând în domeniul instalaţiilor electrice. La început am prestat mai ales servicii pentru populaţie, pe parcurs activitatea noastră s-a extins şi la lucrări industriale.

În anul 2005 am implementat sistemul de management al calităţii ISO 2001.

Începând din 2006 am obţinut certificatul profesional ANRE, astfel proiectăm şi executăm şi lucrări de racordare la reţea electrică.

Green Blue Orange Back to Top